Shqip  |   English
Slideshow Slideshow Slideshow

    AZHURNIME LIGJORE

Vlerat

Vlerat themelore që përcaktojnë biznesin tonë janë:

• Ne jemi angazhuar për të arritur përsosmërinë në praktikën e ligjit;
• Ne jemi plotësisht besnikë ndaj standardeve më të larta etike dhe profesionale;
• Ne besojmë thellësisht në punën në grup dhe përkushtimin;
• Ne jemi të angazhuar për cilësinë e produkteve.

Këto vlera janë një pjesë e pandashme e punës tonë. Ne jemi të orientuar kryesisht drejt zgjidhjes së problemeve jashtë gjykatës dhe jemi angazhuar për të gjetur qasjen më të mirë dhe për t'i ofruar Klientit zgjidhjen më të përshtatshme. Interesi më i mirë i Klientit është ajo çka përmbledh gjithë këto vlera.

Rruga Reshit Collaku
P. Aurora Konstruksion, Second Floor
1001, Tirana - Albania
 
Tel: (+355) 44 805 572
Email: info [at] ia-attorneys [dot] com 

Copyright © - Ibrahimi and Associates