Shqip  |   English
Slideshow Slideshow Slideshow

    AZHURNIME LIGJORE

Kontakt

Ibrahimi & Associates

Adresa:

Rruga Reshit Collaku
P. Aurora Konstruksion
Kati II
1001, Tirana - ALBANIA
Tel : +355 (0) 44 805 572
E-mail : info@ia-attorneys.com

Edmond Ibrahimi vCard in QR code

Klikoni ketu per te shkarkuar dhe shtypur harten

Copyright © - Ibrahimi and Associates