Shqip  |   English
Slideshow Slideshow Slideshow

    AZHURNIME LIGJORE

Mirësevini në Ibrahimi & Associates

Ibrahimi & Associates është themeluar në Janar 2011.
Megjithëse ne jemi të "sapolindur", besojmë se jemi këtu për të bërë ndryshimin dhe t'Ju sigurojmë zgjidhje të shpejta, të zgjuara dhe efektive ligjore dhe tregtare.
Ky nuk është një angazhim por e vërteta.
Ne Ju ftojmë të zbuloni më shumë rreth shërbimeve tona duke shfletuar faqet përkatëse.

Sinqerisht,

Edmond IBRAHIMI
ADMINISTRATOR

Rruga Reshit Collaku
P. Aurora Konstruksion, Second Floor
1001, Tirana - Albania
 
Tel: (+355) 44 805 572
Email: info [at] ia-attorneys [dot] com 

Copyright © - Ibrahimi and Associates